Jumper, 154 x 154 cm, inkluderende

Jumper 154x154cm - Inkl. skrå kile

En af de mest populære aktiviteter på legepladsen er at hoppe på en Jumper. Børn vil være ellevilde med at mærke Jumperens reaktion på deres bevægelser og hoppe gentagende gange. Denne større Jumper kan bruges af alle, også børn, der sidder i kørestol. En lille skrå kile på den ene side hjælper børnene med at komme på og af, og på den måde kan alle børn få glæde af Jumperen. Når børn hopper op og ned på Jumperen, styrker de både deres motoriske evner, balancesans og rytme, og de træner også deres store muskelgrupper. Når børn hopper af og på Jumperen forstærker de deres knogletæthed, der primært udvikles, når de er små, og derfor burde børn også lave så mange vægtbærende aktiviteter som muligt for at udvikle stærke knogler. Og findes der noget sjovere end at gøre det på en Jumper?

Dimensioner: Længde 205cm, bredde 205cm og dybde 37cm.


Jumper 154x154cm inkl. skrå kile

L:205 cm, B:205 cm, D:37 cm

TPP30107

Alle priser er uden moms


Produktnummer: TPP30107

Produkttype: Hopperedskaber

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent