JUMPER 204x204 CM

En af de mest populære aktiviteter på legepladsen er at hoppe på den lille Jumper. Børn vil være ellevilde med at mærke Jumperens reaktion på deres bevægelser og hoppe gentagende gange. Den større Jumper fungerer til flere børn og stimulerer den samarbejdende leg. Når børnene hopper op og ned på Jumperen, styrker de både deres motoriske evner, balancesans og rytme, og de lærer at være opmærksomme på andre og at time deres spring for at få mest mulig kraft på deres opspring. De træner også deres store muskelgrupper, da ben og core hele tiden skal være strakt ud, når man hopper. Når børn hopper af og på Jumperen forstærker de deres knogletæthed, der primært udvikles, når de er små, og derfor burde børn også lave så mange vægtbærende aktiviteter som muligt for at udvikle stærke knogler. Og findes der noget sjovere end at gøre det på en Jumper?

Dimensioner: Længde 255cm, bredde 255cm og dybde 45cm.


Jumper 200x200 cm

L:255 cm, B:255 cm, D:44 cm

TPP30109

Alle priser er uden moms


Produktnummer: TPP30109

Produkttype: Hopperedskaber

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent