Hopperedskaber


Ganske enkelt uimodståelig

Den sjoveste måde at komme fra A til B på legepladsen må simpelthen være ved at hoppe! Et øjebliks vægtløshed er fantastisk sjovt og det forbedrer børnenes motoriske færdigheder, rytme, balance og propioception hvilket er måden hvorpå vores nervesystem videregiver informationer om hver eneste bevægelse vi laver og tilpasser sig derefter. Et slags indbygget gyroskop.

Jumpers er blandt nogle af de mest anonyme legepladsredskaber, men så snart du opdager dem og sætter af på dugen bliver det også en af de sjoveste! Vores Jumpers fås i forskellige former og størrelser og kan kombineres fuldstændig som du synes.

Se hele vores udvalg herunder.


Når en legeplads skal designes og planlægges er vores Jumpers helt fantastiske til at binde områder og legezoner sammen. De har også potentialet til at være en sjov og varierende afveksling i ens træning.

Udendørs leg er blandt de bedste og mest værdifulde aktiviter for børns udvikling. Hvis der findes noget positivt at sige om den globale lockdown i 2020, så er det måske, at det er gået op for os hvor vigtigt det er at komme ud i den friske luft og nyde det priviligerede liv vi har.

Jumpers medbringer et friskt pust til legepladsen. De fås i fire forskellige former: rund, rektangulær, firkantet og sekskatet - og i forskellige størrelser fra 94cm2 til 4m2. Børnene udvikler både balance og koordination når de hopper.

Har du brug for hjælp, råd eller sparring omkring vores legeredskaber står vi altid klar til at hjælpe. Skriv til os her.

 

Hvor mange kan lege sammen på Jumpers?

Generelt set er Jumpers til en enkelt bruger ad gange, men sætter man flere ved siden af hinanden kan børnene lege sammen og få mange timer til at gå.

 

Kan man bruge dem hvis man sidder i kørestol?

Ja, der fås en lille rampe til én af vores Jumpers som gør den ekstra inkluderende og dermed lettere at tilgå og forlade for kørestolsbrugere.

 

Kan de integreres i faldunderlaget? 

Vores Jumpers kan bestilles uden kantfliser så de kan installeres så de er integreret i gummi (EPDM) faldunderlaget.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.