Legehuse og Tematiseret Leg


Legehuse til legepladsen danner rammer om kreativ og social leg

Et legehus er det perfekte mødested på legepladsen, fordi børn elsker at inddrage hinanden i deres leg og dele deres fantasiverden. På den måde bliver et farverigt legehus forvandlet til en købmandsbutik, en politistation, et hjem eller hule. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad et legehus kan være. Børn elsker at bruge deres fantasi, når de leger. De bliver inspireret af deres omgivelser, og de legeredskaber der er. 


Alle Produkter


KOMPANs legehuse er lavet i de bedste materialer og designet til, at børn frit kan udfolde deres fantasi sideløbende med, at de udvikler deres sociale kompetencer. Det er her nye venskaber opstår, og børnene kan tilbringe timer i og omkring legehusene. Vores åbne legehuse i børnestørrelse byder de yngste op til leg. De åbne ender og vægge udvider legeområdet, så der er plads til, at mange børn kan lege sammen både indefra og udefra. Vores tematiserede legeredskaber opfordrer børn til rolleleg, som understøtter deres sproglige og kognitive udvikling. Du kan finde alt fra vores klassiske legehuse til legeredskaber designet som toge, biler, lastbiler, busser, brandbiler, politibiler, flyvemaskiner og meget mere.

Vores legehuse fås med interaktive paneler og i forskellige materialer. Det giver et ekstra element, som naturligt bliver inddraget i legen, og et overordnet tema på legepladsen bliver også forstærket af et tilsvarende legehus i det rette materiale. Farver og størrelser kan tilpasses netop jeres ønsker og skræddersyes til jeres behov.

Alle vores legeredskaber er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne inklusiv vores legehuse vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.

Se de forskellige legehuse her på siden og bliv inspireret til jeres næste legeplads!