Legehus

Med sin størrelse er legehuset en motivator for de yngste. De åbne ender og vægge udvider legerummet, hvilket giver plads til mange børn, der leger fra alle sider. Bordet og bænkene giver børnene et fantastisk mødested igen og igen. De høje skriveborde og åbningerne indvendigt og udvendigt inspirerer til klassisk dramatisk leg, såsom butik og hjem. Således inviterer og fastholder legehuset børns rollespil. Dramatisk leg er velkendt for at stimulere børns sprogfærdigheder og kognitive evner, som er afgørende i den tidlige del af børns kognitive udvikling. Temaer som hus og butik, som små børn genkender, sætter en ramme for at efterligne og uddybe social interaktion, træne børns forståelse af verden. Det dramatiske leg træner kommunikation, sprogfærdigheder og sociale færdigheder som forhandling og empati.


Legehus m. disk, bord og bænke

overflademont.

BASIC750-3018P

Legehus m. disk, bord og bænke

BASIC750-3418P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: BASIC750

Produkttype: Legehuse og Tematiseret Leg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent