Legehus med disk, bord og bænke

Med sin størrelse er legehuset en motivator for de yngste. De åbne ender og vægge udvider legerummet, hvilket giver plads til mange børn, der leger fra alle sider. Bordet og bænkene giver børnene et fantastisk mødested igen og igen. De høje skriveborde og åbningerne indvendigt og udvendigt inspirerer til klassisk dramatisk leg, såsom butik og hjem. Således inviterer og fastholder legehuset børns rollespil. Dramatisk leg er velkendt for at stimulere børns sprogfærdigheder og kognitive evner, som er afgørende i den tidlige del af børns kognitive udvikling. Temaer som hus og butik, som små børn genkender, sætter en ramme for at efterligne og uddybe social interaktion, træne børns forståelse af verden. Det dramatiske leg træner kommunikation, sprogfærdigheder og sociale færdigheder som forhandling og empati.


Legehus m. disk, bord og bænke

overflademont.

BASIC750-3018P

Legehus m. disk, bord og bænke

BASIC750-3418P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: BASIC750

Produkttype: Legehuse og Tematiseret Leg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent