Lokomotiv

Det røde lokomotiv er en legepladsmagnet: med sine livlige farver og mange legerum tiltrækker den børn igen og igen. Temaet for trafik har en evig attraktion for små børn: køretøjer er velkendte, men alligevel fører de dig ind i det ukendte. Dette åbner for timevis med fantasi og dramatisk leg, igen og igen. Lokomotivet har 3 rum til gruppeleg: fronten med små legekupler, der kan forskydes og drejes, den åbne midt, der kan fås adgang fra begge sider, og førerrummet, der har et pænt rat og håndtag for at anspore dramatisk leg. Designets åbenhed inviterer alle brugere uanset evner og med kombinationen af rumlige former - åben, lukket på siderne og taget - kan barnet slynge sig gennem forskellige rum, træne følelsen af rum, når det kravler, klatrer eller bevæger sig rundt.


Lokomotiv

overflademont.

M52570-30P

Lokomotiv

M52570-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M525

Produkttype: Legehuse og Tematiseret Leg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent