Småbørnenes passagervogn

Småbørnenes passagervogn

Den fine passagervogn er et fantastisk mødested for småbørn. Og så fungerer den perfekt i kombination med Småbørnenes Tog. De mange mødemuligheder tilbyder fysisk og social leg. Togtemaet vil inspirere børn med fantasileg: alle stiger ombord på toget - fut fut! Småbørnene elsker passagervognens store rumlighed, der giver mulighed for masser af bevægelse. Dette er meget vigtigt for småbørn. Krydskoordinationen træner hjernens funktioner, som for eksempel er vigtig for gode læsefærdigheder. Med de halvåbne sider, døråbninger og vindueshuller understøtter legeredskabet til sociale interaktioner både indefra og udefra. Dette gør det nemt for de voksne, at være med i legen og holde øje, og så giver det også muligheden for at lege 'botte-botte-tit-tit'. På trods af gennemsigtighed har passagervognen stadig små hyggelige hjørner, hvor småbørn kan lege.


Passagervogn

overflademont.

M53700-3018P

Passagervogn

M53700-3418P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
M537
Aldersgruppe: 
6m+
Dimensioner LxBxH: 
96 x 96 x 132 cm
Brugergruppe: 
1 - 6
Antal brugere: 
3

Socialize
Sensory
Dramatic play

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Bevægelige dele: 
2 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
48.00 cm
Faldområde:
13.40 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Se det i brug:

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.