Rødt hus

Med sine mange bænke, borde og legeoverflader lever dette legehus helt sikkert op til alle moderne krav. De åbne ender og vægge udvider legerummet, der giver plads til, at mange børn kan lege både indeni og udefra. Der er endda en hjørnebænk på verandaen, der giver plads til, at en voksen kan deltage i legen. Der er mange elementer, der fremmer sociale interaktioner herunder borde, verandasæde og et buet bord på ydersiden, der bringer en ekstra dimension til legen. Det røde hus opfordrer børn til rolleleg og elementerne, der kan skiftes og drejes, stimulerer forståelsen af årsag/virkning og barnets kognitive udvikling.


Vælg Variant

Legehus m. veranda

Rød, overflademont.

M700070-30P

Legehus m. veranda

Rød

M700070-3518P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M7000

Produkttype: Legehuse og Tematiseret Leg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_M7000P.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent