Legehuse og Tematiseret legeredskaber


Leg i børnehøjder

Det er en stor verden derude, især hvis du ser det gennem et barns øjne. Derfor er det fantastisk, når velkendte genstande såsom huset, toget, lastbilen osv. kan fås i venlige børnehøjder. De åbne designs giver anledning til temaer, som for eksempel Jumbobænken, brandbilen eller månebilen, der tilskynder børn til at lege sammen, dele, og kommunikere. Vigtige egenskaber, når børn skal til at skabe venskaber.

Temaer er en glimrende måde at skabe muligheden for rollespil og stimulerer børns sprogudvikling, der er omfattet af begrebet dramatisk leg. Designpaletten er bred, og kan være alt lige fra krokodiller til vogne. Der er temaere, børn endnu ikke har mødt i deres virkelige liv, men som kan være med til at udvide deres forståelser og værdien i venskaber.

Klik dig rundt på de forskellige produkter for at se det store udvalg af legeredskaber og legehuse til temalegepladser. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter.


KOMPANs tematiseret legeredskaber sørger for den sidste prik over i'et til at gøre din legeplads perfekt. De enkeltstående redskaber fås i en bred vifte af forskellige, temaer, såvel som i forskellige materialer. Det er lige fra de traditionelle klassikere som rutsjebaner og gynger til spændende svævebaner eller de eventyrgenererende redskaber for småbørn som for eksempel legehuse.

Udendørs leg er en af de bedste og mest værdifulde former for aktivitet til udvikling. Hvis der er noget man har lært fra den globale nedlukning i 2020, er det vigtigheden i at komme ud og nyde livet, samt hvor stor en betydning frisk luft har for vores sundhed.

Kontakt os i dag for at finde ud af mere om KOMPANs produkter eller servicer.

 

I hvilken alder begynder småbørn at lege?

KOMPANs udvalg kan anvendes fra det øjeblik, barnet kan kravle. Børn er tiltrukket af de lyse farver og den stille udviklende forståelse af hverdagens ting i livet.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.