Legehuse og Tematiseret Leg


Legehuse til legepladsen danner rammer om kreativ og social leg

Et legehus er det perfekte mødested på legepladsen, fordi børn elsker at inddrage hinanden i deres leg og dele deres fantasiverden. På den måde bliver et farverigt legehus forvandlet til en købmandsbutik, en politistation, et hjem eller hule. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad et legehus kan være. Børn elsker at bruge deres fantasi, når de leger. De bliver inspireret af deres omgivelser, og de legeredskaber der er. 


Alle Produkter

Med sin størrelse er legehuset en motivator for de yngste. De åbne ender og vægge udvider legerummet, hvilket giver plads til mange børn, der leger fra alle sider. Bordet og bænkene giver børnene et fantastisk mødested igen og igen. De høje skriveborde og åbningerne indvendigt og udvendigt

...
Detaljer


Truck

KPL502
Hvem styrer trucken når den skal manøvres rundt på byggepladsen, bondegården eller et helt tredje sted?
Detaljer

Mange børn drømmer tidligt om at blive politibetjent og fange forbrydere. Med denne politibil er de godt på vej. Den er naturligvis udstyret med blink på taget og bagsæde med bænk til forbryderne.
Detaljer

Mange drømmer om en karriere som brandmand. De kan starte med at øve sig på legepladsen, hvor denne brandbil skaber de helt rigtige rammer.
Detaljer
Krokodillebænken er et lille væsen der ser lidt farlig ud. Men når man er på vej ned ad en brusende flod, er den en ven der passer på én.
Detaljer

Småbørn elsker at være i velkendte omgivelser og lege med elementer de har set før. Genkendelse og gengivelse er med til at støtte børns sproglige udvikling og stimulere deres nysgerrighed. Det er alt sammen med til at udvide deres ordforråd, samt deres generelle viden, igennem leg.
Detaljer

Blomsterbutikken er et sjovt alternativ til det traditionelle legehus. Det åbne design understøtter leg både inden for og uden for panelerne, hvilket gør det muligt for mange børn at lege ved den på samme tid - både sammen og hver for sig.
Detaljer

Det røde lokomotiv er en legepladsmagnet: med sine livlige farver og mange legerum tiltrækker den børn igen og igen. Temaet for trafik har en evig attraktion for små børn: køretøjer er velkendte, men alligevel fører de dig ind i det ukendte. Dette åbner for timevis med fantasi og dramatisk leg,

...
Detaljer

Salonvognen er alle tiders legerum på hjul - med sine borde, bænke og hylder er den også velegnet til lange rejser.
Detaljer

For at komme fra lokomotivet til salonvognen har man brug for denne sammenkobling.
Detaljer

Hvor skal vi hen? Denne venlige, lille bil har plads til hele seks små børn. Måske skal de på ferie, på arbejde eller på besøg hos nogle venner - bilen kører hvorhen børnene ønsker det. Alle kan komme med, for der er gode adgangsmuligheder også for bevægelseshæmmede børn. Den lille, blå bil har et...
Detaljer

Truck

M534
Landevejens konger suser af sted i KOMPANs store truck. Der er rat og gear i førerhuset - og en sovekabine. På ladet er der et ekstra rat, skorsten og et legebord og plads til passagerer og gods. Og hvis motoren skulle begynde at volde problemer, så kravler mekanikeren bare ned og reparerer den.
Detaljer

Hvis der skulle blive ildebrand, er hjælpen nær. Straks rykker brandbilens mandskab ud og suser af sted med blå blink og udrykningshorn for at slukke branden. I førerhuset, på ladet og på trinbrætterne er der plads til 8-10 små, modige brandmænd. Der er masser af mulighed for spændende leg med de...
Detaljer

Tog

M536
Toget er et særdeles effektiv redskab, når rollespilsleg skal udføres, hvor den er med til at øge og stimulere børns interesse for trafik. Toget lægger op til timevis af leg med fokus på kommunikation og udvikling af sproget, hvor de voksne også kan spille en rolle. Det åbne design muliggør leg...
Detaljer


KOMPANs legehuse er lavet i de bedste materialer og designet til, at børn frit kan udfolde deres fantasi sideløbende med, at de udvikler deres sociale kompetencer. Det er her nye venskaber opstår, og børnene kan tilbringe timer i og omkring legehusene. Vores åbne legehuse i børnestørrelse byder de yngste op til leg. De åbne ender og vægge udvider legeområdet, så der er plads til, at mange børn kan lege sammen både indefra og udefra. Vores tematiserede legeredskaber opfordrer børn til rolleleg, som understøtter deres sproglige og kognitive udvikling. Du kan finde alt fra vores klassiske legehuse til legeredskaber designet som toge, biler, lastbiler, busser, brandbiler, politibiler, flyvemaskiner og meget mere.

Vores legehuse fås med interaktive paneler og i forskellige materialer. Det giver et ekstra element, som naturligt bliver inddraget i legen, og et overordnet tema på legepladsen bliver også forstærket af et tilsvarende legehus i det rette materiale. Farver og størrelser kan tilpasses netop jeres ønsker og skræddersyes til jeres behov.

Alle vores legeredskaber er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne inklusiv vores legehuse vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.

Se de forskellige legehuse her på siden og bliv inspireret til jeres næste legeplads!