Legepaneler


Leg og læring på den sjove måde

Når der er fri leg, følger børnene deres naturlige instinkter for leg og udvikler dermed grundlæggende menneskelige færdigheder.

Du kan tilføje ekstra læring gennem leg med KOMPANs legepaneler. Panelerne kan være med til at fremme børnenes læring i en bestemt retning.

Panelerne giver mulighed for, at de voksne kan deltage i legen og hjælpe børnene med at lære nye ting. For eksempel ved at tegne med kridt på tavlen, lege sammen på musikpanelerne eller ved at plante et lille frø i plantekassen og se det vokse.

Med KOMPANs legepaneler kan du designe et læringsområde, der passer til netop din vision.


Panelerne giver mulighed for, at de voksne kan deltage i legen og hjælpe børnene med at lære nye ting. For eksempel ved at tegne med kridt på tavlen, lege sammen på musikpanelerne eller ved at plante et lille frø i plantekassen og se det vokse. Med vores musik- og læringspaneler kan du designe et læringsområde, der passer til netop din vision.

Alle vores legeredskaber til børn er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installationen.