Legeredskaber til Småbørn


Legeredskaber til legepladsen for småbørn

Legeredskaberne til småbørn er udviklet til at stimulere og give alderssvarende udfordringer, der giver børn et smil på læben, mens de udvikler deres motoriske færdigheder. Med vores legeredskaber til småbørn findes der noget til selv de største energibundter og deres udviklingsbehov.

Det farverige design og de velkendte elementer indbyder til udviklende rolleleg. Uanset om man skal klatre op på den højeste giraf eller forestille sig, at man kører i bil, så bidrager vores univers for småbørn til, at børnene lærer at forstå verden omkring dem. Legeredskaber til småbørn inkluderer vippedyr, vipper, sandkasser, tunneller, labyrinter, klatrenet, småbørnskarruseller og meget mere. Legeredskaberne til småbørn er designet til at give de små mulighed for at gå sikkert på opdagelse og finde deres plads i verden. 


Alle Produkter


Legeredskaberne til småbørn er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til småbørn. Legeredskaberne til småbørn er lavet til at stimulere børns fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. Vores legeredskaber til småbørn er designet til at give de små mulighed for at bruge deres fantasi og kreativitet, og lærer om relationer til andre mennesker.

Det sociale aspekt for småbørnsleg er vigtigt, men da småbørn endnu har begrænsede sproglige færdigheder, skal man skabe rammer for parallel leg og legemønstre, hvor de kan få lov til at efterligne og lære af hinanden. KOMPANs legeredskaber til småbørn har klare legesignaler, farver, kontraster og genstande, der stimulerer sanserne. Dette skaber det perfekte læringsmiljø og en høj legeværdi.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Legeredskaberne til småbørn gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.

Alle vores legeredskaber til småbørn er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække småbørn og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installation.