Legeredskaber til Småbørn


De gladeste småbørn er dem som stimuleres af aldersrelevante udfordringer og legepladsredskaber. Turen til legepladsen er et centralt omdrejningspunkt i deres liv. Det er her de store og venlige former og strukturer introducerer dem til naturen, eksotisk dyreliv og dagligdagsnormaliteter. De bliver ikke overvældede eller forvirrende over størrelsesforholdene selvom Kålormen er uforholdsmæssigt stor i forhold til Giraffen og Elefanten. Bilen og Huset er genkendelige og tiltrækker småbørnene med deres klare farver og taktile legeelementer.

Skal du f.eks etablere en legeplads til en institution, passer vores legeredskaber til småbørn perfekt ind. De er børnenes første skridt ind i et langt og begivenhedsrigt liv. Men du skal tage det allerførste skridt og hjælpe dem på vej ved at udforske nogle af de spændende legeredskaber og -strukturer herunder.


Vores legeredskaber til småbørn opfordrer til aktive lege ved at tilbyde en lang række muligheder for at klatre både indeni og udenpå. Her udvikles de motoriske færdigheder samt børnenes selvtillid. Når de leger udvikler de deres kreativitet og de finder samtidig ud af, at det ofte er sjovere at lege sammen med andre. Med andre ord, lærer børnene utroligt vigtige livsfærdigheder gennem legen.

Det første halve års tid, er verden for en baby sort og hvid - herefter kommer der langsomt farver på tilværelsen! Farver er et lydløst sprog hvor de primære - rød, blå, grøn og gul - stikker ud og hjælper med at se forskel på former.

Netop disse klare farver er utroligt vigtige for småbørns udvikling. Derfor indeholder vores legeredskaber til denne målgruppe farverige former.

 

Falmer de klare farver over tid? 

Vores paneler og tage er fremstillet i et materiale med maksimal UV-bestandighed så farver holder i rigtig mange år. Det samme gælder vores galvaniserede og pulvercoatede stolper. Her gælder 10 års garanti på reservedele.

 

Bliver en gammel legeplads ikke kedelig med tiden?

Det der hovedsageligt ændrer sig på en legeplads, er de nye brugere som kommer til. En god legeplads holder sig aldersrelevant og attraktiv i rigtig mange år. Konstruktionen er desuden fremstillet på en måde som gør det muligt at udskifte og opdatere paneler let og uden store udgifter.

 

Hvad er designkonceptet bag jeres legeredskaber til småbørn?

Det er afgørende at have fokus på småbørns behov og udviklingsniveau. Strukturerne er alderssvarende og udfordrende på et passende niveau som holder børnene motiverede til at lege igen og igen. Det fysiske design er behageligt og imødekommende med dets kurver og runde former.

 

Hvorfor er farverne så vigtige?

Hver farve har sin betydning og er i sin enkelthed utroligt vigtig for os som mennesker. Rød er varm, blå er åbenhjertig og gul opmuntrer. Mange TV-stationer har et opholdsrum for gæster i grønlige nuancer, da grøn får mennesker til at slappe af. Køber du en ny bil, er det første spørgsmål ofte hvilken farve den har. For småbørn hjælper de klare primærfarver med at angive former fra de er omkring 6 måneder. I dag har du tilmed også muligheden for at tilføje en ekstra dimension af farver og leg til legepladsen ved at vælge vores FLEXOTOPTM ECO faldunderlag.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.