Dobbelt bil

Dette skønne og letgenkendelige legeredskab har alt det, der kræves for at stimulere fantasien, sætte navne på de ting, der kendetegner det lille barns verden, og fortælle historier, som børn kan relatere til. Den leg, der foregår i området omring bilen, anspores yderligere af de mange taktile elementer og årsags- og virkningsdetaljer. De stimulerer interaktionen mellem legen inde i bilen og uden for bilen.


Dobbelt minibil

overflademont.

MSC541400-3017P

Dobbelt minibil

MSC541400-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5414

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent