Giraffen i skoven

Skovgiraffen er savannens mest venlige dyr. Den tiltrækker toddlers med det samme. Takket være den store mangfoldighed af aktiviteter leger småbørn i lang tid og kommer tilbage igen og igen. Gennemsigtigheden i design og den brede platform letter supporten til leg for plejere. Klatrenettet udvikler koordinering og den propriosceptive sans, begge grundlæggende motoriske færdigheder i at navigere i verden sikkert. f.eks. trafikken. Rummet under den grønne platform har forskellige indgangspunkter for at fremkalde fornemmelsen af forundring og logisk tænkning af plads og rum hos barnet: Kan jeg komme igennem disse åbninger? Hvilken form er de? De rige taktile detaljer skaber forundring. De tager småbørn med på en forståelsesrejse f.eks. objektets permanens: at trække halen frem og tilbage viser, at ting kan forsvinde, men stadig findes.


Giraffen i skoven

overflademont.

MSC541600-3017P

Giraffen i skoven

MSC541600-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5416

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent