Giraffen i skoven

Skovgiraffen er savannens mest venlige dyr. Den tiltrækker toddlers med det samme. Takket være den store mangfoldighed af aktiviteter leger småbørn i lang tid og kommer tilbage igen og igen. Gennemsigtigheden i design og den brede platform letter supporten til leg for plejere. Klatrenettet udvikler koordinering og den propriosceptive sans, begge grundlæggende motoriske færdigheder i at navigere i verden sikkert. f.eks. trafikken. Rummet under den grønne platform har forskellige indgangspunkter for at fremkalde fornemmelsen af forundring og logisk tænkning af plads og rum hos barnet: Kan jeg komme igennem disse åbninger? Hvilken form er de? De rige taktile detaljer skaber forundring. De tager småbørn med på en forståelsesrejse f.eks. objektets permanens: at trække halen frem og tilbage viser, at ting kan forsvinde, men stadig findes.


Giraffen i skoven

overflademont.

MSC541600-3017P

Giraffen i skoven

MSC541600-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5416

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent