Himmelstrøg

Dette klatrestativ er delt i to niveauer med forskellige sværhedsgrader, hvor det nederste og svagt hældende reb giver de etårige et perfekt afsæt til at komme et trin op. Det øverste niveau er perfekt for små børn, der har brug for mere udfordring. Det svagt hældende reb træner deres rumlige bevidsthed og balanceevne. Øverst kan barnet, på begge sider, nå en aktivitet.


Himmelstrøg

overflademont.

MSC540100-3017P

Himmelstrøg

MSC540100-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5401

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent