Kålorm

Kålorm

Wow! Denne sjove Kålorm er fyldt med taktile elementer, der vil inspirere de små til masser af leg. Som børnene leger forbedres deres udvikling. Kålormen byder på flere overraskelser og mulighed for leg på begge sider. Børn bliver fascineret af hvordan de forskellige former og kugler kan skubbes frem og tilbage langs linierne. Børn bruger deres hænder til at flytte de forskellige elementer, der er med til at udvikle deres motorisk koordinering og finmotorik. Ranglelyden fra de gule kugler tilføjer en sensorisk dimension til oplevelsen, som små børn vil eksperimentere med igen og igen. Denne handling stimulerer børns forståelse af årsag og virkning, der udvikler logisk tænkning og kognition. Designet af Kålormen giver rig mulighed for social interaktion, der styrker et barns social-emotionelle udvikling.


Kålorm

overflademont.

MSC540600-3017P

Kålorm

MSC540600-3417P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
MSC5406
Aldersgruppe: 
6m+
Dimensioner LxBxH: 
118 x 14 x 92 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
3

Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Bevægelige dele: 
2 år
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
10.80 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.