Lille Elefant

Lille Elefant

Wow! Den lille elefant er et fantastisk legeredskab, der vil tiltrække små børn. En tur på vippen er en spændende aktivitet, og små børn elsker det. Udover at det er super sjovt at vippe stående, så hjælper den også med at styrke fysiske og kognitive færdigheder. Den lille elefants vippende bevægelser reagerer på barnets egne bevægelser, som barnet skubber overkroppen frem og tilbage. Dette kræver koordination, og det udvikler børns rumlig bevidsthed og balance. De grundlæggende motoriske færdigheder styrke børns selvtillid til egen kropsbevægelser og evnen til at sidde stille på en stol. De gengivende bevægelser stimulerer også børns forståelse af årsag og virkning: ved at bevæge egen krop, sætter det også gang i den lille elefant. Dette underbygger forståelsen af logisk tænkning. Øret har et rødt greb, som barnet kan dreje og flytte op og ned.


Elefant

M18901-01P

Elefant

overflademont.

M18901-04P

Elefant

60 cm fundament

M18901-12P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
M189
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
40 x 80 x 86 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
1

Balance
Rock
Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Galvaniseret stål: 
Livstid
Fjedre: 
5 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
60.00 cm
Faldområde:
10.40 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.