Pony

Denne vippe er et meget socialt legeredskab, der indbyder til samarbejde mellem op til tre brugere på grund af platformen mellem ponyerne. Vippebevægelsen frem og tilbage startes ved at skubbe med fødderne. Det basale skub med fødderne stimulerer direkte opbygningen af knogletætheden, der også stimuleres, når barnet hopper. Redskabet giver barnet en fornemmelse af forholdet mellem årsag og virkning og dermed følelsen af kontrol og præstation.

Pony vippe

M19001-01P

Pony vippe

overflade

M19001-04P

Pony vippe

60 cm fundament

M19001-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M190

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent