Småbørnskarrusel

Småbørnskarruselen tilføjer snorren til gyngen, hvilket giver en vild oplevelse for småbørnene. Den fælles oplevelse, der er muliggjort i de tre sæder, får børnene til at prøve småbørnekarusellen igen og igen. Bortset fra at være sjovt, træner roterende og svingende bevægelser følelsen af balance og rum. Dette er afgørende motoriske færdigheder, vigtige for alle andre fysiske færdigheder og til sidst koncentrationsevne i indlæring. For babyer træner gyngende bevægelser deres sans for rum såvel som deres fokale sporing. Den siddende position træner kernemusklerne. Socialt trænger de tre lignende pladser tænkeevner og andres opmærksomhed. Babysædet har store huller til at understøtte adgangen og nem udgang for både barnet og den voksne. De forreste greb er designet til at forhindre sædet i at vippe. Dette tilføjer følelsen af sikkerhed, hvilket giver endnu mere glæde under leg.

 

 


Vælg Variant

PCM152-CUSTOM

Småbørnskarrusel m. 3 babysæder

Rød

PCM152-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM152

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent