Småbørnskarrusel

Småbørnskarruselen tilføjer snorren til gyngen, hvilket giver en vild oplevelse for småbørnene. Den fælles oplevelse, der er muliggjort i de tre sæder, får børnene til at prøve småbørnekarusellen igen og igen. Bortset fra at være sjovt, træner roterende og svingende bevægelser følelsen af balance og rum. Dette er afgørende motoriske færdigheder, vigtige for alle andre fysiske færdigheder og til sidst koncentrationsevne i indlæring. For babyer træner gyngende bevægelser deres sans for rum såvel som deres fokale sporing. Den siddende position træner kernemusklerne. Socialt trænger de tre lignende pladser tænkeevner og andres opmærksomhed. Babysædet har store huller til at understøtte adgangen og nem udgang for både barnet og den voksne. De forreste greb er designet til at forhindre sædet i at vippe. Dette tilføjer følelsen af sikkerhed, hvilket giver endnu mere glæde under leg.

 

 


Vælg Variant

PCM152-CUSTOM

Småbørnskarrusel m. 3 babysæder

Rød

PCM152-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM152

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent