Solsikkegynge

Solsikkerne på toppen bevæger sig, når man gynger. Forundringsfølelsen i dette er en uimodståelig motivation for barnet til at undersøge. Det robuste gummisæde er placeret i den nøjagtige rette højde for et barn at læne sig ind og ligge på maven. Dette tjener to formål: barnet kan gynge og svinge uafhængigt. Når barnet skubber med fødderne, begynder gyngebevægelsen og træner barnets motoriske færdigheder, nærmere bestemt følelsen af balance og rum. Desuden har forståelsen af årsag og virkning en stor indflydelse på barnets tænkning og kognitive færdigheder. Den følelsesmæssige værdi af at være i stand til at styre uafhængigt er uvurderlig for småbørn og stimulerer deres selvtillid og udvider deres fysiske komfortzone. Forældre, ældre søskende og venner kan nemt deltage i det sjove.


Vælg Variant

Solsikke

overflademont.

M95172-30P

Solsikke

M95172-3717P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M951

Produkttype: Legeredskaber til Småbørn

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent