Tusindfryd

Tusindfryd

Dette legeredskab tiltrækker straks spædbørn og småbørn med sin passende størrelse og søde blomstertema. Bordet fungerer som det ergonomiske sted, perfekt til at arbejde med løse dele sammen med venner eller de voksne. Der kan opbevares materialer i den gule skål som for eksempel sand, hvor den så kan løftes og tømmes. Et af børns yndlingsaktiviteter. Tusindfryden tilskynder til social leg: det afrundede bord giver børn nem adgang til at være med i legen. Den runde form opfordrer til øjenkontakt, og dermed også samarbejde og samtale. Det stimulerer børns sociale færdigheder i og med at barnet kan se alle de andre børn takket være bordets runde form. Et fantastisk mødested der giver småbørn muligheden for at tage en pause fra den vilde leg.


Tusindfryd m. kar

overflademont.

M26003-3018P

Tusindfryd m. kar

M26003-3418P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
M26003
Aldersgruppe: 
6m+
Dimensioner LxBxH: 
99 x 99 x 38 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
3

Socialize
Sensory
Construct

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
12.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.