Musikpanel 2

Legepanelet tiltrækker børn med sine farver, rytmer, lyde og toner. Børnene elsker at være kreative i deres leg og vil vende tilbage igen og igen, både alene og sammen med vennerne. Musikrørene giver børnene mulighed for at spille deres egen musik og træner deres hånd-øje-koordination som bl.a. er afgørende for deres evne til at skrive i hånden. Rørene vækkes til live når børnene slår med gummiflapperne og de træner både deres logiske og kreative sans. Samtidig indbyder panelet til samarbejde og interaktion, da der er plads til mange børn rundt om panelet.


PCM003108-CUSTOM

Peekaboo tunnel

Antracit m. stålstolper

PCM003108-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM0031

Produkttype: Musik- & Læringsudstyr

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent