Musik- & Læringsudstyr


Musikudstyr og læringsudstyr i høj kvalitet til legepladser

Børn elsker musik og rytmer, og ved at tilføje musik- og læringspaneler til legepladsen kan du være med til at tilføje ekstra læringsmuligheder for børnene. Panelerne kan være med til at fremme børnenes læring i en bestemt retning. Ved for eksempel at eksperimentere med musikpanelet skaber de deres egne lyde og melodier. Børnene kan tilgå panelet fra begge sider og lege og kommunikere med deres venner.

Musikpanelerne er med til at sikre timevis af kreativ og fantasifuld leg, som understøtter børns sociale, følelsesmæssige, kognitive og kreative udvikling. Desuden støtter disse aktiviteter børnenes finmotoriske færdigheder, alt imens de har det sjovt. 

Alle Produkter

Legepanelet tilbyder mange muligheder for sandleg, samt leg der fremmer forståelsen for årsag/virkning. Tallene på panelet er med til at udvikle talforståelsen, rattet er ideelt til rolleleg og tragten kan føre sand eller andre legematerialer fra den ene side til den anden. Alt i alt et meget...
Detaljer

Musikpanel med rør. Rørene er tunet til at skabe en genkendelig tonalitet til børn og deres voksne, og kan spilles i alle mulige mønstre til at skabe nye melodier (fra venstre: G, A, BB, C, BB, A, G). En sanseoplevelse som også styrker forståelsen af årsag og virkning samt hånd-øje koordination.
Detaljer

En super lækker kridttavle, hvor børnene kan få lov til at tegne og udfolde deres kreativitet.
Detaljer

Et smart magnetisk whiteboard. Boarded giver rig mulighed for at tegne, lege og meget mere.

Detaljer


Panelerne giver mulighed for, at de voksne kan deltage i legen og hjælpe børnene med at lære nye ting. For eksempel ved at tegne med kridt på tavlen, lege sammen på musikpanelerne eller ved at plante et lille frø i plantekassen og se det vokse. Med vores musik- og læringspaneler kan du designe et læringsområde, der passer til netop din vision.

Alle vores legeredskaber til børn er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installationen.