Rutsjebaner


Legepladser med en KOMPAN rutsjebane er garant for et sus i maven

Alle børn smiler og griner når de suser ned af rutsjebanen. De elsker at mærke den kildende fornemmelse og det magiske sus i maven fra den vægtløse tilstand. Vinden i håret og adrenalinen der pumper for hvert et stejlt fald man tager i KOMPANs rutsjebaner. Det gør de vil rutsje igen og igen.

Rutsjebanerne er bygget med fokus på kvalitet, sjov og sikkerhed. Den sikrer en sjov og spændende tid på legepladsen. Materialerne er nøje udvalgt med henblik på langsigtet holdbarhed, det gør en rutsjebane fra KOMPAN til et sikkert sted at lege i mange år frem. 

Vælg imellem et udvalg af vores fritstående rutsjebaner i enten i hård plast eller stål i forskellige størrelser og designs.

Alle Produkter


For børn er rutsjebanen høj og lidt farlig, hvilket skaber spænding før og under rutsjeturen. Rutsjeturen lærer børnene at håndtere højder og fart under kontrollerede forhold, alt imens de får brændt noget krudt af i aktiv leg. Imens kan fortolkningen af hvordan man som barn skal rutsje forstås på flere måder. Her kan barnet udfordrer sig selv og sit mod, ved at prøve flere forskellige rutsjemetoder - alt fra at sidde op til at ligge ned på maven er muligt.