Drage rutsjebane

Drage rutsjebane

Rutstjebanen er altid en storfavorit på legepladsen, og den tiltrækker altid masser af børn til at lege aktivt. Dennee robuste rutsjebane med dragetema vil glæde børn og opmuntre dem til at være modige på legepladsen, hvor de vil kunne lege i timevis med fantasifuld og aktiv leg. Når børn rutsjer, træner de deres muskler. Dette stimulerer deres kropsstabilitet, hvilket er vigtigt for at undgå ryg- og nakkesmerter - som i dag ses at være et mere udbredt problem hos børn på grund af en stillesiddende livsstil. Rutsje træner desuden også barnets balancesans og rumlig bevidsthed. Disse færdigheder er vigtige for et barns udvikling. De er vigtige motoriske færdigheder, og dermed grundlæggende for barnets tillid til egen fysiske evner. En tur op af trinene, som er ergonomisk passende for små hænder, for at kunne rutsje ned igen, skaber en følelse af selvtillid hos børn.


Farvemuligheder:

PCM304-CUSTOM

Drage plastrutsjebane

PCM304-0601

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM304
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
67 x 294 x 195 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
2

Balance
Climb
Slide
Socialize
Sensory
Dramatic play

EcoCore HDPE: 
Livstid
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
17.80 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.