Rustfri stålrutsjebane, høj

Rustfri stålrutsjebane, høj

Den rustfrie stålrutsjebane er en legepladsklassiker. Det er sjovt at rutsje, og børn kan ikke vente med at prøve rutsjebanen igen og igen. Som børn kravler op ad trappen, for at komme op til rutsjebanen, træner de deres konditionen og krydskoordinering. Krydskoordinering er vigtig for at begge hjernehalvdele kan samarbejde. Dette er meget vigtigt for børn når de for eksempel læser. Desuden træner børn også deres empati og evnen til at tage skift, som de skal vente på det bliver deres tur. Når børn rutsjer, træner de deres muskler som er med til at stimulere kropsstabilitet. Dette er vigtigt, for at undgå smerter i ryg og nakke - et stigende problem blandt børn på grund af en mere stillesiddende livsstil. Derudover træner det også balancesansen, der er vigtig for andre motoriske færdigheder. En stor aktivitet, der er sjov og stimulerer motoriske færdigheder.


STEEL SLIDE H:180

KPL304-0601

STEEL SLIDE H:180

KPL304-0001

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
KPL304
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
54 x 377 x 277 cm
Brugergruppe: 
4 - 12
Antal brugere: 
3

Balance
Climb
Slide
Socialize
Sensory

Rustfri stålrutsjebane : 
10 år
EcoCore HDPE: 
Livstid
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
185.00 cm
Faldområde:
23.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.