Sand- og Vandleg


Sandkasser, legeborde, vandleg og meget mere

KOMPANs sand- og vandlegeredskaber kan beskæftige børn i timevis både hver for sig, eller når elementerne blandes. I vores sandkasser kan børnene bygge alt fra flotte sandslotte til sandkager. På legebordene kan børnene udfolde sig i kreativ leg, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Sand og vand fascinerer børn, og de kan tilbringe timevis helt opslugt af legen med disse to elementer. Ud over at være sjovt har leg med sand og vand enorm udviklingsmæssig værdi for et barn. Når børnene bygger ting i sand, får de en positiv oplevelse, der samtidig appellerer til deres lyst til at være kreative og eksperimenterende.


Alle Produkter


Vores sand- og vandlegeredskaber opmuntrer børn til at lege sammen. De lærer at skiftes, og de ser, hvordan kammeraterne udfolder kreativiteten. Vores redskaber til sand- og vandleg fås i mange former og størrelser. De har alle et spændende udseende, der vækker børnenes nysgerrighed.

Børnene kan i forbindelse med legen udforske det rindende vand og fysikken bag, dermed lærer de under legen. Når barnet har det sjovt med vand og sand, graver de dybt ned i deres fantasi, hvilket er med til at lege en mening ind i tilværelsen. Enhver sandkasse er også med til at styrke den sociale læring, når der leges sammen

I denne kategori finder du både sandkasser, legeborde og adskillige legepladskonstruktioner fokuseret på sand- og vandleg. Kontakt os for at høre mere om sand- og vandleg på legepladsen.