SAND- & VANDLEGEPLADSUDSTYR


TAPPING INTO NATURE

Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at få sine hænder i sand og vand, især hvis du er barn. I en verden fuld af solide blokke og hårde overflader er den sensoriske oplevelse af sand og vand en mulighed for at lege og lære på samme tid. Når sand og vand blandes, har elementer et enormt udviklingsmæssigt potentiale for et barn. De vil få følelsen af at opnå noget ved at konstruere sandslotte, -kager og meget mere - det er en meget taktil oplevelse for børnene.

De fleste elementer på legepladser bruges som de skal og i overensstemmelse med hvad KOMPANs Design Studio har tiltænkt. Men med sand og vand, er resultatet af legene bogstaveligt talt i børnenes egne hænder. Det er her børnene ofte har deres første møde med fysik og det vækker deres kreativitet og forståelse for elementer til live.

Se mere herunder.


Vores sortiment af fritstående legeredskaber påbegynder, komplimenterer eller fuldender den perfekte legeplads. De brede vifte af legepladsudstyr har stor variation i både formål, stil og materialer. Kategorien spænder fra de mere traditionelle klassikere som rutsjebaner og gynger, til svævebaner og legehuse til de mindre børn.

Udendørs leg er blandt de aktiviteter som udvikler os allermest. Hvis der skal nævnes blot en enkelt positiv ting fra den globale nedlukning i 2020, må det være erkendelsen af, at frisk luft og udendørs aktivitet er utrolig godt for os alle sammen uanset alder.

Klik her, og lad dig inspirere af de mange fantastiske legepladser og aktivitetsområder vi har installeret over hele verden.

Er designet fleksibelt?

For at skabe det optimale fundament for god og udviklende sand- og vandleg, skal de fleste legepladsredskaber og -strukturer overholde det, som vores designere har lavet. Dog kan de separate elementer frit placeres hvor de tilbyder mest leg og sjov for alle.

Påvirker sand- og vandleg andre legeområder?

Sand, mere end vand, har evnen til at ændre sig. Hvis det kan lade sig gøre at snige sig med hjem i sko og lommer, så kan det også bevæge sig rundt på hele legepladsen. Det er som oftest meget almindeligt at vælge sand som faldunderlag på hele legepladsen hvis denne indeholder et eller flere sand- og vandlegeelementer.

Hvordan kommer vi i gang?

Udgangspunktet er at finde de helt rigtige redskaber for jer. Vores meget erfarne og kompetente projektkonsulenter kan hjælpe jer med at oversætte jeres ønskeliste til jeres eget fantastiske legepladsprojekt. Du er altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål. Find din lokale konsulent her eller find vores kontaktoplysninger nederst på siden.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.