Havfruens springvand

Det buede, blå tag over Havfruehuset kan ses på lang afstand som en invitation til alle børn: Kom og vær med - her har vi det sjovt med vandleg! Et let tryk på vandhanen på søjlen er nok til at starte legen - så sprudler vandet ned i det røde drejekar med tud og derfra ned i børnenes spande, vandkander og hænder. Og nu kan vandet hældes gennem kræmmerhustragten hvorfra det plasker ned i det lange kar med prop. Så hældes det gennem et rør og lander et niveau lavere i et rundt, udtageligt kar. Ved hjælp af drejetragten kan man derefter sende vandet ned i en spand eller over til karret ved siden af. Her kan eksperimenteres på livet løs.

Havfruehus

overflademont.

M59070-30P

Havfruehus

M59070-3413P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M590

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent