Havfruehus

Det buede, blå tag over Havfruehuset kan ses på lang afstand som en invitation til alle børn: Kom og vær med - her har vi det sjovt med vandleg! Et let tryk på vandhanen på søjlen er nok til at starte legen - så sprudler vandet ned i det røde drejekar med tud og derfra ned i børnenes spande, vandkander og hænder. Og nu kan vandet hældes gennem kræmmerhustragten hvorfra det plasker ned i det lange kar med prop. Så hældes det gennem et rør og lander et niveau lavere i et rundt, udtageligt kar. Ved hjælp af drejetragten kan man derefter sende vandet ned i en spand eller over til karret ved siden af. Her kan eksperimenteres på livet løs.

Havfruehus

overflademont.

M59070-30P

Havfruehus

M59070-3413P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M590

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent