Havfruens springvand

Havfruens springvand

Havfruens springvand med varme og attraktive farver vil tiltrække børn igen og igen.  Børn vil elske at udforske alle de taktile aktiviteter, der indbyder til fordybende leg, samtidig med de forlænger legetiden. Basinbordets forskellige niveauer undersøtter til udforskende og social leg på tværs af alder og evner. Alle børn kan se hinanden imens de leger, blive inspireret og holde kontakten med hinanden. De gule bassiner kan tømmes ved at trække i de sorte vandstoppere. Dette er fascinerende for børn, der får dem til at gøre det igen og igen for at se vandet løbe ud under bassinet. Det røde vandkar med dispenser er placeret på siden for at være tilgængelig for alle. Alle børn kan tappe vand ved at trykke på dispenseren. Børn kan dreje med det røde bassin, så de kan selv bestemme hvilken retning vandet skal falde ud til. Bordpladsen giver mulighed for kreativ leg med sand og vand. Redskabets overflade kan opsættes således at alle børn kan tilgås den.


Farvemuligheder:

Havfruens springvand, rød-blå-gul

In-ground 60cm

PCM504-0601

Havfruens springvand, rød-blå-gul

Overflademonteret (ekspansionsbolte)

PCM504-0001

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM504
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
196 x 218 x 215 cm
Brugergruppe: 
2 - 8
Antal brugere: 
15

Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Galvaniseret stål: 
Livstid
Rustfri stålkomponenter: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Faldområde:
20.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.