Sand- & vandlegsstation

Sand og vandlegeredskaber tilbyder manipulative enheder og detaljer, der understøtter sandleg. Enkle borde til at bygge materialer på, og ikke mindst en sandbowle som børnene kan fylde og tømme. På siden sidder en fastmonteret skovl. Det lidt ældre barn vil forme sandet til figurer, bruge det til imaginære lege. Udover intensiteten og koncentrationen der er forbundet med konstruktionsleg oplever barnet en følelse af præstation fra at have bygget noget til at se det færdige resultat. Dette sætter gang i kommunikation og baner vej for at rolleleg og imaginære lege.


Sand- og vandlegstation

overflademont.

MSC541900-3017P

Sand- og vandlegstation

MSC541900-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5419

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent