Sandværk

Sandværket udstråler livsglæde på lang afstand. En smuk skulptur i glade farver som børnene slet ikke kan lade være med at undersøge. Men sandværket har også 'indre værdier' som er tiltrækkende. Her kan børnene lege med sand i forskellige niveauer, de kan forme det, lade det risle ned igennem rørene og ved hjælp af de to hejseværker atter hente det op. Jo flere børn der leger sammen, jo sjovere er legen. Så det er ikke så mærkeligt at der altid er masser af aktivitet omkring sandværket.

Sandværk

M58200-3713P

Sandværk

overflademont.

M58200-5013P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M582

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Billede

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent