Sandværk

Sandværk

Den attraktive sandlegeredskab Sandværket vil aktivere børn med leg i timevis. Ved at trække i kæden, kører sandspanden op eller ned. Når kæden slippes, forbliver spanden det samme sted. Redskabet tilbyder fascinerende sandleg, samtidg med det også er fantastisk træning for børn og deres logiske tænkning. Når sandet skal op på sandbordet forhandler og samarbejder børn om opgave, der gør det til en fantastisk legeredskab som det udvikler børns social-emotionelle færdigheder. Sandbordets sigte og rør fører sand væk, der træner små børns forståelse af objektets varighed: at ting stadig kan eksistere, selvom de ikke er synlige. Sandspanden og skovlen fungere som et sandhjørne til mere rolig leg. Den åbne platform kan tilgås på flere måder, så alle børn kan lege med.


Farvemuligheder:

PCM506-CUSTOM

Sandværk, stål rød

In-ground 90cm

PCM506-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM506
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
254 x 243 x 217 cm
Brugergruppe: 
2 - 8
Antal brugere: 
11

Climb
Pull
Socialize
Sensory
Construct
Wonder

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
HPL platforme: 
15 år
Stolpe: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
48.00 cm
Faldområde:
22.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
English
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.