Vandfald

Det stjerneformede vandfald med sine livlige, varme farver tiltrækker børn igen og igen. Den rigdom af taktile aktiviteter, der skal udforskes, indbyder til dyb leg og får barnet til at ønske at blive og lege i lang tid og besøge igen og igen. Stjerneformen muliggør social leg, da alle børn kan se de andre børn lege, blive inspireret og holde kontakten med hinanden. De gule bassiner kan tømmes ved at trække i sorte vandstoppere. Børn vil gøre dette igen og igen for at se, at vandet løber ud under bassinet. Det røde vandbad med dispenser midt i stjernen åbnes, når det trykkes ned, og lukkes, når ikke. Dette betyder, at alle brugere kan åbne eller lukke vandhanen på en eller anden måde. Der er rigelig bord og siddeplads, hvilket giver mulighed for kreativ leg med sand og vand. Med den rette overfladeløsning kan stykket bruges og tilgås fra alle sider af alle brugere.


Vandstjerne

overflademont.

M59170-30P

Vandstjerne

M59170-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M591

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent