Vandfald

Det stjerneformede vandfald med sine livlige, varme farver tiltrækker børn igen og igen. Den rigdom af taktile aktiviteter, der skal udforskes, indbyder til dyb leg og får barnet til at ønske at blive og lege i lang tid og besøge igen og igen. Stjerneformen muliggør social leg, da alle børn kan se de andre børn lege, blive inspireret og holde kontakten med hinanden. De gule bassiner kan tømmes ved at trække i sorte vandstoppere. Børn vil gøre dette igen og igen for at se, at vandet løber ud under bassinet. Det røde vandbad med dispenser midt i stjernen åbnes, når det trykkes ned, og lukkes, når ikke. Dette betyder, at alle brugere kan åbne eller lukke vandhanen på en eller anden måde. Der er rigelig bord og siddeplads, hvilket giver mulighed for kreativ leg med sand og vand. Med den rette overfladeløsning kan stykket bruges og tilgås fra alle sider af alle brugere.


Vandstjerne

overflademont.

M59170-30P

Vandstjerne

M59170-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M591

Produkttype: Sand- og Vandleg

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent