Småbørnsstationer


Farverige og lærerige temalegeredskaber til småbørn skaber leg og læring på legepladsen

KOMPANs småbørnsstationer er legeredskaber for småbørn, der afspejler virkelige miljøer i alderssvarende størrelser. KOMPAN småbørnslegepladser er ideelle for god, sund og lærerig leg. Småbørnene udvikler generelle kognitive evner, mens de leger og bruger deres fantasi i de multifunktionelle legeredskaber. 

Vores legeredskaber for småbørn afspejler virkelige miljøer i en alderssvarende størrelse. De velkendte miljøer er for eksempel den tidløse legeenhed Hjem & Have, der består af letgenkendelige elementer for småbørn som en dørklokke, et flag, der kan hejses op og ned, en postkasse, et grønt kighul, et rør, et spejl og en flytbar potte. Det kan også være legeenheden Service & Værksted, der blandt andet indeholder et måleinstrument til at tjekke, om dækkene er OK, en ringeklokke for service og ikke mindst en benzinslange. Værkstedsdelen indeholder blandt andet et rat og tandhjul. Der er også legeenheder som Butik & Køkken og Drivhus & Blomsterhandler, der kan være med til at inspirere de små børn til leg.


Legepanelerne stimulerer børnenes kreative og kognitive evner og giver dem mulighed for at lege fra alle sider, så flere børn kan lege side om side. Legeredskaberne til småbørn er ikke fastgjort til underlaget, så det er en meget fleksibel løsning, der kan flyttes rundt på. Du kan placere dem indenfor eller udenfor. Det er op til dig.

KOMPAN laver også både lave og stejle ramper, som børnene kan klatre, kravle, rutsje eller ligge på. Der er masser af muligheder for de små, hvor de samtidig kan træne deres krydskoordination og balance. Desuden er der sjove legestole i forskellige farver, der er formet, så de passer sammen som brikker i et puslespil.

Alle vores legeredskaber til småbørn er af høj kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække småbørn og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installation.