Stejl Rampe

Stejl Rampe

Den stejle rampe er en fantastisk legeenhed, der er med til at opbygge styrke, balance og koordination hos de små børn. Desginet tilskynder til udfordrende leg, der understøtter til kogniive færdigheder blandt de yngeste børn såsom risikovurdering og beslutningstagning. Legeredskabet tilskynder også til social leg, der understøtter sociale-emotionelle færdigheder såsom at tage skift. Disse færdigheder er vigtige for børn og deres velbefindende. Leg på den skrå rampe er med til at styrke børns muskler og balance, som de går, kravler, klatrer eller rutsje på den. Den stejle rampe kan tilbyde sjov leg på flere måder, der gør børn vil lege i længere tid.


Stejl rampe

MSV60600-0201

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
MSV606
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
120 x 56 x 51 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
2

Balance
Bounce
Crawl
Jump
Socialize
Sensory

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
41.00 cm
Faldområde:
12.80 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.