Småbørnsstationer


Farverige og lærerige temalegeredskaber til småbørn skaber leg og læring på legepladsen

Nysgerrighed er drivkraften for børns udvikling. I en verden hvor 'du må ikke røre', er der netop brug for legeredskaber med store hjul, tandhjul og drejeknapper som kan stimulere børns hjerner.

Vores stationer for småbørn afspejler virkelige miljøer i en alderssvarende størrelse. De velkendte miljøer er for eksempel den tidløse legeenhed Hjem & Have, der består af letgenkendelige elementer for småbørn som en dørklokke, et flag, der kan hejses op og ned, en postkasse, et grønt kighul, et rør, et spejl og en flytbar potte. Børn kan tilgå stationerne fra begge sider af panelerne, der giver mulighed for dramatisk rollespil. Småbørnsstationerne kan nemt flyttes både indenfor og udenfor af voksne.

Kig herunder og bliv inspireret.

 

Hjemmet og haven er det perfekte legeredskab til de små! Her kan børn virkelig lege en masse, der er til fordel for deres fysiske, social-emotionelle, kognitive og kreative udvikling. De mange funktioner stimulerer sanserne og understøtter til social leg og samarbejde. Med leg på begge sider kan

...
Detaljer

Service & Værksted vil tiltrække masser af småbørn til sjov leg. De mange legeaktiviteter sørger for intenst leg blandt børnene igen og igen. Småbørn vil elske at udforske dette legeredskab. Her kan børn både kravle under og gå rundt om redskabet. De mange legeaktiviteter tilskynder til social

...
Detaljer

Den sjove legestole, der fås i rød, grøn og gul, er formet så de passer sammen som brikker i et puslespil. Desuden kan de tages igennem alle åbninger i legeenhederne fra produktserien "overvågede områder til småbørn". Stolene kan benyttes af både børn og voksne.
Detaljer

Den lave rampe er en fantastisk legeenhed, der er med til at opbygge styrke, balance og koordination hos de små børn. Desginet tilskynder til udfordrende og social leg, der styrker børns selvtillid og understøtter sociale færdigheder såsom at tage skift. Disse færdigheder er vigtige for børn og

...
Detaljer

Wow! Dette legeredskab med butik og køkken er fantastiske temaer der tilskynder til rolleleg. De mange varierende legeaktiviteter kan beskæftige de små i flere timer, gang på gang. Dette er med til at udvikle børnenes fysiske, social-emotioenlle, kognitive og kreative færdigheder. De mange

...
Detaljer

Den stejle rampe er en fantastisk legeenhed, der er med til at opbygge styrke, balance og koordination hos de små børn. Desginet tilskynder til udfordrende leg, der understøtter til kogniive færdigheder blandt de yngeste børn såsom risikovurdering og beslutningstagning. Legeredskabet tilskynder

...
Detaljer

Wow! Dette legeredskab med drivhus og blomsterhandler vil tiltrække masser af børn til fantasifuld leg. De mange legeaktiviteter sørger for intenst leg blandt børnene igen og igen. Dette er med til at udvikle børnenes fysiske, social-emotioenlle, kognitive og kreative færdigheder. De mange

...
Detaljer


Småbørnsstationerne stimulerer børnenes kreative og kognitive evner og giver dem mulighed for at lege fra alle sider. De spændende vinduer og huller gør børn nysgerrige, som straks vil undersøge dem. Dette styrker de motoriske færdigheder og deres selvsikkerhed. Børn kan lege og interagere fra begge sider, og som de begynder at lege sammen udvikler de deres evne til at kunne samarbejde. Gennem sjov leg udvikler børn vigtige livsfærdigheder.

Det første halve år af et barns liv ses verden i sort og hvid - herefter begynder børn at udvikle deres farvesyn. De primærfarver rød, blå, grøn og gul er nogle af de første farver børn begynder at skelne imellem. Farver tiltrækker børn og gør dem nysgerrige.

Farver hjælper børns udvikling - og det er derfor KOMPANs legeredskaber for småbørn altid er så farverige. Farvedominerende strukturer tilskynder til udforskning og leg med vennerne. Småbørnsstationerne afspejler de virkelige miljøer i alderssvarende størrelser, som for eksempel et hus og have, eller en køretur med bilen på værkstedet.

Kontakt os i dag for mere information om KOMPANs legeredskaber og service.

 

 

Falmer deres farver med tiden?

Panelerne er UV-stabiliseret, der opretholder farvenes levetid - det samme er gældende for de galvaniserede stolper med malede overflade. Disse har 10 års garanti.

 

Kan en legeplads blive kedelig med tiden?

Der kommer altid nye børn til legepladsen. Og med disse småbørnssationerne kan man let og økonomisk opdatere panelerne med en nem udskiftning, der gør at de aldrig bliver kedelige.

 

Hvad er designkonceptet for Børnestationerne?

Det indbydende og taktile design er målrettet mod børns udvikling og behov. Leg skal være udfordrende og opnåeligt, det er hvad ifølge eksperter holder børn motiveret.

 

Hvorfor er farver så vigtige?

Hver farve symnboliserer noget forskelligt. Rød er advarsel, blå er åbenhed og gul er komfort - farver taler til os. For eksempel, TV-stationer har de grønne rum, hvor gæster venter til de skal på, fordi grøn virker afslappende. Hvis man køber ny bil, så vil der altid være nogle som spørger "hvilken farve?". For børn, der hjælper de primære farver med at definere de enkelte former. Når børn er omkring 6 måneder, begynder de at udvikle deres farvesyn med de røde, grønne, gule og blå farver. Den gang KOMPAN blev etableret, havde kunsteren Tom Lindhart en tendens til at afvige fra det grønne, idet han mente grønne legeredskaber mindede for meget om græs. I dag kan man få monteret Flexotop faldunderlag, som giver flere muligheder for at kombinere farver med leg.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.