Supernova, karruseller og spinners


En god svingtur

Det er helt naturligt for børn at snurre rundt. Selv uden nogen former for udstyr elsker de at dreje rund og blive rundtossede. Karruseller er perfekte redskaber til fysisk udvikling, muskelopbygning og forbedret knogletæthed. Sidst men ikke mindst forbedres balanceevnen.

Det brede sortiment af karruseller fra vores Spica og Supernova til Drejekaret, giver forskellige snurreoplevelser og inviterer alle børn og voksne til social leg. De udvikler deres sociale færdigheder og får nye venner.


Vores sortiment af fritstående legepladsudstyr er en samling fantastiske elementer som kan indgå på den perfekte legeplads. Legeredskaberne fås i mange varianter, materialer og farver så det passer ind til netop det tema I ønsker. Sortimentet spænder fra de klassiske redskaber såsom rutsjebaner og gynger, men indeholder også svævebaner og legehuse.

Udendørs leg er blandt de bedste og mest værdifulde aktiviter for børns udvikling. Hvis der findes noget positivt at sige om den globale lockdown i 2020, så er det måske, at det er gået op for os hvor vigtigt det er at komme ud i den friske luft og nyde det priviligerede liv vi har.

Har du brug for hjælp, råd eller sparring omkring vores legeredskaber står vi altid klar til at hjælpe. Skriv til os her.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får vi en god legeplads?

Et godt sted at starte er, at finde de helt rigtige redskaber blandt vores sortiment. Vi anbefaler at søge inspiration blandt de mange fantastiske legepladser vi allerede har leveret og installeret. Vores meget kompetente og erfarne team af projektkonsulenter kan hjælpe jer oversætte jeres ønskeliste til den perfekte legepladsløsning. Vi står altid klar til at hjælpe jer og I skal altid være velkomne til at kontakte os hvis I mangler rådgivning, sparring eller et uforpligtende tilbud. Kontakt os her.

 

Hvilken type kuglelejer bruger I i jeres karruseller?

Rygterne går på at KOMPAN altid har produceret og leveret førsteklasses dynamiske legeredskaber. Hvert enkelt redskab er produceret til at holde i mange år. Snurreredskaberne er designet med fuldt lukkede kuglelejesystemer som er skræddersyet til det enkelte redskab.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.