Drejekar

Det roterende legeredskab med det afrundede design fremkalder sjov og glæde, når børn snurrer rundt og roterer igen og igen. Med sin let tilgængelige og vippede Drejekar inviterer den børn med alle evner og i alle aldersgrupper til at lege. Det lille redskab giver mulighed for at placere 2-3 Drejekar sammen og opfordrer dermed til social leg. De mange legemuligheder: at sidde i, på kanten af, skubbe, trække eller endda stå i Drejekaret bidrager med sjov leg i lang tid. Det skrå Drejekar giver barnet mulighed for at justere snurrehastigheden med ens kropsbevægelser. Dette træner den logiske tænkning: at snurre hurtigere ved at trække sig sammen eller bremse op ved at sprede arme og ben ud. Drejekaret træner følelsen af balance, som er yderst vigtig for koncentrationsevnen og evnen til at sidde stille. At snurre eller blive snurret rundt af andre træner social-emotionelle færdigheder som f.eks. at skiftes.


Vælg Variant

Drejekar

Blå, overflademont.

ELE400024-3017BL

Drejekar

Blå

ELE400024-3717BL

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE400024

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent