Karrusel med bænk

Den røde, roterende karrusel tiltrækker både børn og voksne. Med sit drejebord og to bænke udstråler det socialt leg, og børn kan ikke få nok af det. Spinning kan startes ved at skubbe eller trække karrusellen i bevægelse udefra. Eller, når de sidder, kan brugerne bruge bordet som en stabil base til at rykke på karrusellen. Den afrundede form giver plads til brugere både siddende og stående. At dreje på karrusellen træner det vestibulære system og hele følelsen af balance. Dette er grundlæggende for barnets evne til at bevæge sig rundt i verden sikkert. Det er grundlæggende for at gå, løbe og endda være i stand til at sidde stille og koncentrere sig. Når følelsen af balance er underudviklet, kan børn ikke fokusere på andet end at holde balancen, siddende eller stående. Så det sjove ved at snorre tjener et sandt formål.

 


Karrusel med bænk

KPL114-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL114

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent