Karrusel med stænger

Den røde, roterende karrusel tiltrækker både børn og voksne. Med sin siddehøjde og tre håndtag understøttes mange kropspositioner, hvilket gør dette til en foretrukken legestruktur igen og igen. Valget af kropspositioner understøtter også brugere med forskellige fysiske handicap. Ved at skubbe eller trække karrusellen i bevægelse udefra, skiftes børn til at skubbe eller blive skubbet. Skubbe og trække træner ben- og armmuskler samt kondition. Snorren, bortset fra at være en mave-kilende glæde, træner det vestibulære system og hele følelsen af balance. Dette er grundlæggende for barnets evne til at bevæge sig rundt i verden sikkert. Det er grundlæggende for at gå, løbe og endda være i stand til at sidde stille og koncentrere sig. Med en underudviklet følelse af balance kan børn ikke fokusere på andet end at holde balancen, selv når de sidder. Så det sjove ved karruselsnurring tjener et sandt formål.

 


Karrusel med stænger

KPL115-0501

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL115

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent