Karrusel med stænger

Karrusel med stænger

Den røde, roterende karrusel tiltrækker både børn og voksne. Med sin siddehøjde og tre håndtag understøttes mange kropspositioner, hvilket gør dette til en attraktiv legestruktur. Valget af kropspositioner understøtter også brugere med forskellige fysiske handicap. Ved at skubbe eller trække karrusellen i bevægelse udefra, skiftes børn til at skubbe eller blive skubbet. Skubbe og trække træner ben- og armmuskler samt kondition. Når man snurrer rundt, kilder det ikke kun i maven, det træner også det vestibulære system og balanceevnen. Dette er grundlæggende for barnets evne til at bevæge sig sikkert rundt i verden. Det er grundlæggende for at gå, løbe og endda være i stand til at sidde stille og koncentrere sig. Med en underudviklet balance kan børn ikke fokusere på andet end at holde balancen, selv når de sidder. Så den sjove legeaktivitet tjener et sandt formål.

 


Karrusel med stænger

KPL115-0501

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
KPL115
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
155 x 155 x 80 cm
Brugergruppe: 
4 - 12
Antal brugere: 
10

Balance
Pull
Push
Sensory
Socialize

Galvaniseret stål: 
Livstid
Aluminium platforme: 
15 år
Kugleleje konstruktion: 
5 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
24.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Deutsch
español
français
English
Deutsch
English
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.