Karrusel til kørestole

WOW - det her er leg for alle, uanset evner. Den virkelig inkluderende, universelle karrusel tiltrækker store grupper af børn og voksne til en snurretur. På grund af dens alsidighed appellerer den til børn og voksne igen og igen. Karrusellens platform gør den tilgængelig for alle. Bænken giver et komfortabelt sted at sidde under snurreturen. Håndtagene fungerer fra begge sider. Indefra tilbyder de god støtte, mens de udefra er gode til at få karrusellen i bevægelse. Ved at snurre rundt på denne karrusel trænes vestibulærsansen, følelsen af balance og den rumlige bevidsthed. De fordele, der trænes gennem leg, omfatter også sociale færdigheder, såsom samarbejde og empati ved at hjælpe venner med forskellige evner til at snurre rundt. Det er leg med et formål for alle.


Vælg Variant

Kørestolskarrusel

m. alu gulv

KPL123-0201

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL123

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent