Karrusel til kørestole

Inkluderende karrusel med plads til kørestole:
Leg er for alle, uanset evner. Denne virkelig inklusiv og universelle karrusel tiltrækker store grupper af børn og voksne i for et spin. På grund af sin alsidighed appellerer den til børn og voksne igen og igen. Designet gør karrusellen tilgængelig for alle. Bænken giver et komfortabelt sted at sidde på snurreturen. Håndtagene fungerer fra begge sider. Fra indersiden giver de god støtte, mens de udefra kan bruges til at få karruselen til at dreje rundt. At snurre og dreje rundt på denne karrusel træner det vestibulære system, balancesansen og den rummelige bevidsthed. Karruselen opfordrer til samvær og styrker på den måde sociale færdigheder, som samarbejde og empati når man hjælper hinanden med at dreje rundt og skiftes til at prøve. Det er leg med et formål for alle.


Vælg Variant

Kørestolskarrusel

m. alu gulv

KPL123-0201

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL123

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent