Rock-it

Rock-it er en fantastisk legestruktur som opfordrer til at lege og samarbejde. Der er plads til mange børn og er især målrettet tweens og teenagere. Børnene bliver nødt til at samarbejde, have øjenkontakt, og nogle gange fysisk kontakt for at få platformen til at bevæge sig. Stangen i midten er glimrende at holde fast i og opfordrer børnene til at bruge deres muskler i overkroppen. Ben- og core-muskler bliver også udfordret når Rock-it bevæger sig. 


Vælg Variant

Rock-it

overflademont.

GXY934000-3017

Rock-it

GXY934000-3717

Alle priser er uden moms


Produktnummer: GXY934

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent