Tipi karrusel med bøjle

WOW, en snurrende TIPI! De finurlige former på TIPI-karrusellen med bøjle tiltrækker børn af sig selv. Og de vil lege her igen og igen takket være TIPI'ens multifunktionalitet. TIPI'en reagerer på børns bevægelser, når den skubbes eller trækkes. Udover at være et sjovt legeredskab, skubber og trækker børnene så de styrker deres muskler og øger deres kondition. Børn kan ligge på TIPI'en, sidde eller stå med støtte fra stængerne eller den øverste bøjle. Dette gør den tilgængelig for børn med handicap, som også kan blive en del af legen. Snurre-bevægelsen træner følelsen af rum og balance. Balancefølelsen er grundlæggende for alle andre motoriske evner og er vigtig for motorisk kontrol, for eksempel at kunne sidde stille eller cykle sikkert uden at falde. TIPI'en gør leg universal og inkluderende!


Vælg Variant

Tipi Karrusel m. bøjle

Mørkeblå, overflademont.

ELE400065-3017BL

Tipi Karrusel m. bøjle

Mørkeblå

ELE400065-3717BL

Alle priser er uden moms


Produktnummer: ELE400065

Produkttype: Supernova, karruseller og spinners

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent