Svævebaner


Svævebaner skaber sjov og spænding for alle

Svævebaner er bare fantastisk sjove, og det er lige meget, om du er er tre år, 12 år eller voksen. Og er der et sted på legepladsen, hvor du altid vil se en lang kø, så er det ved svævebanen. Svævebaner er lig med spænding og fart og giver med garanti et sus i maven! Hos KOMPAN har vi selvfølgelig de klassiske svævebaner og tilmed nogle af de længste på markedet. Svævebaner er for børn i alle aldre og kan fås i forskellige størrelser, så de passer til netop jeres legeområde og behov.

Udover at det er selvfølgelig er sjovt at suse afsted på svævebanen, så udvikler børn også vigtige færdigheder, når de bruger den. Børn er nemlig tvunget til at interagere og tage hensyn til hinanden, når de bruge svævebanen. De lærer at vente, til det bliver deres tur og at aflevere sædet til den næste i køen.

Alle Produkter


Vores dobbelte svævebane opmuntrer børn til at være sociale og have det sjovt sammen. Ud over at være sjov så lægger svævebanen også op til lidt sund konkurrence. For hvem kommer først ned til den anden ende? Det er vigtigt for børn at lære at vinde og tabe på en god måde.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og svævebanen vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installation.