Svævebaner


Sjov og spænding for alle

Svævebaner er bare fantastisk sjove, og det er lige meget, om du er er tre år, 12 år eller voksen. Og er der et sted på legepladsen, hvor du altid vil se en lang kø, så er det ved svævebanen. Svævebaner er lig med spænding og fart og giver med garanti et sus i maven! Hos KOMPAN har vi selvfølgelig de klassiske svævebaner og tilmed nogle af de længste på markedet. Svævebaner er for børn i alle aldre og kan fås i forskellige størrelser, så de passer til netop jeres legeområde og behov.

Udover at det selvfølgelig er sjovt at suse afsted på svævebanen, så udvikler børn også vigtige færdigheder, når de bruger den. Børn er nemlig tvunget til at interagere og tage hensyn til hinanden, når de bruge svævebanen. De lærer at vente, til det bliver deres tur og at aflevere sædet til den næste i køen.

Se vores udvalg af svævebaner herunder.


Vores sortiment af fritstående legepladsudstyr er en samling fantastiske elementer som kan indgå på den perfekte legeplads. Legeredskaberne fås i mange varianter, materialer og farver så det passer ind til netop det tema I ønsker. Sortimentet spænder fra de klassiske redskaber såsom rutsjebaner og gynger, men indeholder også karruseller og legehuse.

Udendørs leg er blandt de bedste og mest værdifulde aktiviter for børns udvikling. Hvis der findes noget positivt at sige om den globale lockdown i 2020, så er det måske, at det er gået op for os hvor vigtigt det er at komme ud i den friske luft og nyde det priviligerede liv vi har.

Har du brug for hjælp, råd eller sparring omkring vores legeredskaber står vi altid klar til at hjælpe. Skriv til os her.

 

Er svævebaner sikre?

Hvor sikker er sikker? I forhold til at skabe spænding på legepladsen, er svævebanen svær at slå. Som bekendt stammer en del af spændingen fra, at leve livet på kanten. Det er en del af vores alle sammens hverdag at bedømme risici på daglig basis, og med svævebanen introducerer vi for børnene behovet for at tage tiden til at vurdere situationen, begrænsninger og konsekvenserne. I sidste ende er det brugerne der beslutter hvor sikker en svævetur skal være.

 

Er der behov for en bakke eller et skrånende terræn?

Vores svævebaner fås både til skrånende og plant terræn. De kan tilmed også fås så start- og slutplatformen installeres på to forhøjninger. For at kunne nå op til sædet fås også en flatform hvis ikke en bakke eller forhøjning gør, at børnene kan nå.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.