Dobbelt svævebane til bakke

Med en dobbelt svævebane tilføjes et samarbejde og konkurrence element, hvem kommer først frem. Svævebanen er 33 meter lang, hvoraf hele 25 meter er den egentlige svævedistance, inden man kommer til et blødt stop. Denne type er i metal der holder sig pæn. sjov og spændende i mange år frem. 

Svæveturen sikrer en flyvetur, hvor det rigtig kilder i maven. Børn elsker spændingen i farten såvel som højden. Det er en unik lærende udfordring for dem, der er svær at finde andre steder. Med en dobbelt svævebane kan denne følelse deles med et andet barn eller voksen samtidigt!

Udover at være fantastisk sjov, så træner børnene deres social-emotionelle evner, såsom samarbejde, at deles og empati. Det kan være ved at tage tur på skift, hjælpe de mindre med at trække sædet tilbage, konkurrencer og være opmærksom på alle er trygge og glade. Den fysiske træning bliver ikke negligeret. Musklerne bliver trænet ved at løbe frem og tilbage med sædet og følingen med omgivelserne og balancen bliver trænet under svæveturen og landingen.


Dobbelt svævebane i stål, 25 m

til bakke

M88111-3817

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M88111

Produkttype: Svævebaner

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent