Svævebane til fladt terræn

Den store kabelbane er den ultimative djævleattraktion. Den kan tiltrække mindre tydelige risikoprofiler også: med dens længde, støttende sæde og håndtag kan enhver deltage. Og de vil have lyst til at prøve igen og igen. Årsagen til denne enorme holdekraft ligger hovedsageligt i den enorme spænding ved at glide gennem luften. Følelsen af vægtløshed og at flyve gennem luften med en høj hastighed træner rumlig opmærksomhed såvel som barnets forståelse af tyngdekraft, rum og hastighed. Dette er f.eks. nødvendigt i at styre trafikken sikkert. De sociale færdigheder bliver trænet, da børn flittigt afleverer sædet til den næste bruger i rækken. Løb og træk involveret i dette træner barnets cardio såvel som overkropsmuskler. Alt i alt er den store kabelbane et aktiv, der forener generationer og evner, da der er en måde for næsten alle at bruge det på.


Svævebane i stål, 25 m

til fladt terræn, Overflademontage

M87212-3017

Svævebane i stål, 25 m

til fladt terræn

M87212-3817

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M87212

Produkttype: Svævebaner

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent