Svævebane til bakke

Den store kabelbane er den ultimative vilde attraktion. Den kan tiltrække mindre risikoprofiler også: med dens længde og støttende sæde og håndtag kan enhver deltage. Og de vil prøve igen og igen. Årsagen til denne enorme evne til at hold epå børnene ligger hovedsageligt i den enorme spænding ved at glide gennem luften. Følelsen af vægtløshed og at flyve gennem luften med hastighed træner rumlig bevidsthed såvel som barnets forståelse af tyngdekraft, rum og hastighed. Dette er f.eks. nødvendigt for at begå sig i trafikken sikkert. De sociale færdigheder bliver trænet, da børn flittigt afleverer sædet til den næste køen. Løb og træk involveret i dette træner barnets cardio såvel som overkropsmuskler. Alt i alt er den store kabelbane et aktiv, der forener generationer og evner, da der er en måde for næsten alle at bruge den på.

 


Svævebane i stål, 25 m

til bakke

M87211-3817

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M87211

Produkttype: Svævebaner

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent