Firkløver

WOW det er leg for småbørn. De yngste bliver begejstrede for det sociale og fysiske potentiale i firkløveren: 1, 2, 3 eller 4 børn kan vippe, lege og samarbejde. Dette gør den til en meget alsidig legeenhed, der optager minimalt med plads og appellerer til småbørn igen og igen. Bortset fra at være fantastisk leg, understøtter firkløveren grundlæggende områder i børns udvikling og læring gennem leg: Vigtige motoriske færdigheder som balance og den proprioceptive sans bliver trænet, når børn gynger, skubber med deres fødder og trækker med deres arme. Disse er grundlæggende for livsfærdigheder, som f.eks. at sig sikkert i trafikken. Mens de gynger sammen, træner småbørn desuden vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder såsom samarbejde. Logikken bag bevægelse træner barnets kognitive evner. Firkløveren er sand legende læring.

 

 


Firkløver

Gul/orange

M12870-01P

Firkløver

Gul/orange, overflademont.

M12870-04P

Firkløver

Gul/orange, 62 cm fundament

M12870-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M128

Produkttype: Vippedyr

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent