Spilophøne

Spilophønen har været et tegn på leg i 50 år: det finurlige fugleudseende fremkalder børns nysgerrighed. Den gyngende fornemmelse får dem til at vende tilbage igen og igen. Bevægelsesrespons er en af de største legesensationer, der er. Bortset fra det sjove tilføjer dette en følelse af kontrol til barnets leg. Dens reaktioner på bevægelse træner også forståelsen af årsag og virkning hos små børn: at handlinger har en effekt på verden. Leg på spilophønen træner barnets følelse af balance og rum samt hånd- og armmuskler, når man holder tæt og skubber fødderne hårdt ind i fodstøtten. Alle disse grundlæggende motoriske færdigheder og træning af muskler hjælper med at træne barnets kropslige kognition og understøtter vigtige livsfærdigheder såsom at kunne sidde stille på en stol eller navigere sikkert i trafikken.


Vælg Variant

Spilophøne

M10170-01P

Spilophøne

overflademont.

M10170-04P

Spilophøne

62 cm fundament

M10170-12P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M101

Produkttype: Vippedyr

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent