Vipper


Vipper til legepladsen

Vippen er en af de ældste og mest traditionelle aktiviteter på en legeplads. Vi har kendt til vippefunktionen i flere århundreder - en planke der afbalanceres på en rund genstand. KOMPANs designteam kunne se et enormt potentiale i vippen, især fordelene ved at tilføje plads til flere. Vippens funktion var også med til at skabe vores Vippedyr og den ikoniske Spilophøne.

Der findes et bredt udvalg af vipper til legepladsen, hvor nogle har samme klassiske funktion som man kender det, som for eksempel Vippen med dæk eller den hængslede Csav.

 


Trods at den er ret simpel, så er vippen  med til at understøtte vigtige udviklingsevner. Spændingen ved at vippe sammen med en ven eller i små grupper understøtter sociale færdigheder, mens man træner muskler og generelle motoriske færdigheder. KOMPAN-serien udvider potentialet for aktiviteter og venskaber, da mange børn af alle evner kan deltage på samme tid.

Udendørs leg er en af de bedste og mest værdifulde aktiviteter til udvikling. Begivenhederne i 2020 har understreget, hvor vigtigt det er med udendørs aktivitetsmuligheder. Hvis der er noget positivt kommet ud af denne globale lockdown, er det at vi har lært hvor vigtigt der er at komme ud og nyde livet og få ​​frisk luft for et sundt liv.

Kontakt os i dag for at finde ud af mere om KOMPANs produkter eller tjenester.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Man vil som udgangspunkt finde de produkterne fra det omfattende sortiment. Vi opfordrer dig til at klikke rundt og lade dig blive inspireret af de fantastiske legepladser, vi har installeret rundt om i verden. Vores meget kompetente og erfarne supportteam kan derefter hjælpe dig med at finde frem til den  udendørs løsning, der passer jer bedst. Du er velkommen til at kontakte os og stille  spørgsmål, eller modtage et tilbud.

 

Hvor robuste er fjedrene, der understøtter vippen?

KOMPAN-fjedre er konstrueret til at gøre vippebevægelsen optimal for mange brugere. De unikt designede PA6-beslag, der er fikseret med hardware i rustfrit stål, garanterer høj sikkerhed under legen. Fjedrene rengøres, grundes og pulverlakeres for høj holdbarhed i ethvert miljø rundt om i verden.

 

Har de trekantede versioner med tre sæder brug for tre børn til at kunne vippe korrekt?

Overordnet ja, men det er også det gode ved dem. Vipper med tre sæder opmuntrer til en større gruppe af venskaber og undgår følelsen af ​​udelukkelse, som 'min bedste ven' ofte kan være udfordringen. Der er endda mulighed for et fjerde barn på vippen, der kan stå på platformen i midten.

 

Hvad er garantien på en vippe?

KOMPAN-vipper er designet i forskellige materialer. EcoCoreTM HDPE-plader og varmgalvaniserede ståldele har livstidsgaranti mod produktionsfejl. Fjedersystemerne og andre bevægelige dele har fem års garanti.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.