Vipper


Vipper er uundværlige på den moderne legeplads

Findes der noget bedre end at vippe? Ja! At vippe sammen med en ven! Vores vipper tilfører det sjove ved at vippe en social dimension. Børn kan vippe sammen og udvikle deres sociale færdigheder, enten to og to eller i større grupper. Når børnene vipper, træner de deres muskler, motorik, balance og koordination. Børnene elsker det sjove gys, de får, når de vipper – alene eller sammen i store eller små grupper.

Vipper er en klassiker på legepladsen. Det er et legeredskab, som på mange måder giver et sug i maven ligesom gyngen eller rutsjebanen. Vippen har også den fantastiske egenskab, at den skaber social interaktion imellem børnene, fordi det kræver minimum to for at vippe. Her lærer de at samarbejde om at få vippen til at bevæge sig og til at komme endnu højere op.


Alle Produkter


Det er dog ikke altid lige nemt at vippe, hvis vægtfordelingen er skæv eller antallet af børn er ulige. Derfor har vi monteret fjedrer på en del af vores vipper for at gøre dem mere inkluderende og for at give forældre eller større søskende mulighed for at vippe sammen med de små.

KOMPANs vippers rummelige design og de robuste ryg- og fodstøtter gør det muligt for børn på alle færdighedsniveauer at lege sammen. Vovehalsene kan stå sikkert på platformen i midten og mærke spændingen og de andres bevægelser. Den rummelige platform tilskynder også til socialt samvær, og der er plads nok til, at børnene kan ligge eller sidde ned. Der er endda også plads til de voksne.

Vi tilbyder vipper i højeste kvalitet i træ, plast og metal og med forskellige udtryk og temaer. Herunder finder du alle vores vipper lige fra de klassiske til de tematiserede og dem, som er understøttet med fjedre.